Навчаємо інформаційній безпеці в умовах війни

Опубліковано: 02.01.2024 Позначки: , , ,

Громадська організація “Агенція міських ініціатив” провела тренінги з інформаційної безпеки у Новгород-Сіверську, Сновську, Семенівці, Городні та Корюківці. Перед цим команда проєкту проаналізувала найпопулярніші медіа на прикордонні.

  1. Опитування

Громадська організація “Агенція міських ініціатив” проводить опитування мешканців Новгород-Сіверської, Сновської, Семенівської, Городнянської, Корюківської громад.

Це важливо для того, щоб проаналізувати, які медіа мають популярність на прикордонні Чернігівщини та наскільки їм довіряють люди.

Результати опитування вплинули на підготовку тренінгів з інформаційної безпеки та медіаграмотності.

  1. Тренінги з інформаційної безпеки та медіаграмотності

“Агенція міських ініціатив” організувала тренінги з інформаційної безпеки у Новгород-Сіверській, Сновській, Семенівській, Городнянській та Корюківській громадах.

Провела навчання медійниця з досвідом роботи в низці засобів масової інформації, у пресслужбі державної установи та на посадах PR-менеджерки у громадському секторі Юлія Ковтун.

“Навчання інфогігієні — це ключ до ефективного використання інформації, вдосконалення критичного мислення, збереження власної кібербезпеки, покращення комунікацій тощо”, — сказала тренерка.

Проведення тренінгів з інфогігієни в офлайн форматі має низку переваг: взаємодія учасників створює платформу для активної дискусії, обміну досвідом та будує середовище, у якому можна обговорювати важливі аспекти цифрового життя.

Проєкт “Інформаційна безпека в умовах війни. Прикордоння Чернігівщини” реалізується ГО “Агенція міських ініціатив. Проєкт фінансується Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН) у рамках грантової програми з підтримки ініціатив переселенців, що впроваджується ГО «КримSOS».

Контакти


Ми творимо себе для міста,
а місто – для себе!

 

Нас можна знайти:
Україна, м. Чернігів, вул. Преображенська, 12

Зателефонувати нам:
+380931234567
+380991765432

Або написати:
goami.info@gmail.com