3250 родин у Чернігівській області зареєструвалося на участь у Програмі грошової допомоги.

З 25 липня до 12 серпня відбувалася реєстрація на Програму грошової допомоги від чеської гуманітарної організації «Людина в біді» (PIN) у восьми громадах Чернігівщини. За цей час 3250 родин пройшли анкетування.

 

Програма грошової допомоги, яка діє з 8 травня цього року, розширила географію своєї роботи. З 25 липня вона почала працювати в тих громадах Чернігівщини, які найбільше постраждали від бойових дій на території області.

 

 

«Ми покрили фінансовою допомогою околиці Чернігова й вирішили рухатися далі, адже розуміємо, що жителі громад теж потребують підтримки. До нас регулярно надходять прохання з області. Люди просять фінансової допомоги, засоби гігієни, ліки. Розуміючи їхню ситуацію, ми разом із партнерами розширили роботу Програми грошової допомоги», ‒ розповіла Тетяна Романова, виконавчий директор ГО «Агенція міських ініціатив».

 

 

 

 

Наші оператори працювали в Олишівській, Киселівській, Новобасанській, Новобілоуській, Гончарівській, Куликівській, Іванівській та Михайло-Коцюбинській громадах. Це території, що сильно постраждали під час бойових дій у лютому-березні цього року.

 

 

 

 

«Процедура реєстрації була доступна для сімей, які проживають у цих громадах та мають пошкоджені будинки чи хтось із їхніх рідних був поранений, вбитий російською армією під час повномасштабного вторгнення у лютому-березні цього року», ‒ додала Ольга Палькова-Свірчевська, координаторка напрямку грошової допомоги.

 

 

 

 

 

Зараз усі зібрані заявки проходять процедуру перевірки та верифікації даних у чеській гуманітарній організації «Людина в біді» (PIN). Після закінчення процедури буде прийняте рішення про виплати.

 

Нагадаємо, що з другої половини серпня розпочався процес виплати людям, що пройшли реєстрацію в п’яти мікрорайонах Чернігова. До цього 600 вагітних дівчат та їхні родини отримали фінансову допомогу в межах роботи цієї Програми.

 


Чеська гуманітарна організація «Людина в біді» (PIN) спільно з ГО «Агенція міських ініціатив» за підтримки Європейського Союзу (ECHO) реалізують проєкт багатоцільової фінансової допомоги.

Контакти


Ми творимо себе для міста,
а місто – для себе!

 

Нас можна знайти:
Україна, м. Чернігів, вул. Преображенська, 12

Зателефонувати нам:
+380931234567
+380991765432

Або написати:
goami.info@gmail.com